Boek - Het fascinerende leven van de IJsvogel

Boek - Het fascinerende leven van de ijsvogel

Art.nr. 00431
€29,95
(Ledenprijs: 26,96)
Technische fiche: 

Genieten van de ijsvogel

Auteur(s): van Dreumel, Ton

Hardcover
30 x 23,5cm
128 pagina's
Ton van Dreumel
2009
ISBN 978 90 8149 121 1
 

 
 

De ijsvogel heeft een tropische uitstraling en eigenlijk verwacht je niet deze vogel bij ons aan te treffen. Het is een zeer bijzondere vogel. Zijn fascinerende leefwijze is nog voor veel mensen onbekend.

Als fotograaf heeft Ton van Dreumel de gelegenheid gehad om de ijsvogel langere tijd van dichtbij te mogen observeren en fotograferen. Graag wil hij met dit boek iedereen laten genieten van een selectie van zijn beeldmateriaal. Zijn ontmoetingen met ijsvogels zijn zijn mooiste ervaringen geweest. Hij kan er nog steeds niet genoeg van krijgen.

De ijsvogel behoort tot één van de mooiste vogels van Europa. Als je deze dan ook nog zo dicht bij huis kunt fotograferen, ben je helemaal bevoorrecht. Het valt echter niet mee om een ijsvogel te ontdekken en het vraagt veel tijd en geduld. Vaak ben je op een plek waar een ijsvogel te vinden moet zijn, maar juist nét niet op het goede moment. Wat rondvraag doen en geduldig wachten, wordt meestal beloond. Belangrijk is hierbij dat je goed leert kijken en luisteren in de natuur en dat je weet waar je op moet letten.
De fotograaf/auteur hoopt dat dit boek van nut kan zijn voor iedereen die de ijsvogel zelf eens tegen wil komen. Het boek geeft in woord en beeld een kijkje in het leven van de ijsvogel.


Gerelateerde producten: