Dvd - Onze meeuwen en sterns

Dvd - Onze meeuwen en sterns

Art.nr. 00162
€22,00
(Ledenprijs: 19,80)
Technische fiche: 
ACTIEPRIJS (vorige prijs: 27,95 euro)
 
117min.
Plomp digital video
 
 

 

 
Onze Meeuwen en Sterns zijn misschien niet de meest tot de verbeelding sprekende vogels van Nederland. Maar meeuwen en sterns zijn wel heel kenmerkend voor onze kust en er zijn meer soorten dan u denkt. De film gaat uitgebreid in op deze vaak moeilijk van elkaar te onderscheiden soorten.
Met 18 soorten meeuwen en 10 soorten sterns is dit overzicht op dvd één van de meest complete overzichten die er verkrijgbaar zijn. Vrijwel alle in Europa voorkomende meeuwen en sterns passeren in bijna 2 uur de revue. Deze uitgave is voorzien van prachtige beelden met veel close ups en duidelijk Nederlands ingesproken commentaar. Per soort wordt er veel aandacht besteed aan de herkenning van de verschillende Meeuwen en Sterns. Daarnaast wordt er ingegaan op het voorkomen in Nederland en wordt er verteld over bijzonderheden rondom de soort.
 
De soorten die op deze dvd te vinden zijn:
Zwartkopmeeuw, Lachmeeuw, Franklins Meeuw, Dwergmeeuw, Vorkstaartmeeuw, Drieteenmeeuw, Kleine Kokmeeuw, Kokmeeuw, Ringsnavelmeeuw, Stormmeeuw, Zilvermeeuw, Baltische Mantelmeeuw, Kleine Mantelmeeuw, Geelpootmeeuw, Pontische Meeuw, Kleine Burgemeester, Grote Burgemeester, Grote Mantelmeeuw, Lachstern, Reuzenstern, Grote Stern, Dougalls Stern, Visdief, Noordse Stern, Dwergstern, Zwarte Stern, Witwangstern en Witvleugelstern.

Gerelateerde producten: