Dvd - Onze weidevogels

Dvd - Onze weidevogels

Art.nr. 00038
€22,00
(Ledenprijs: 19,80)
Technische fiche: 
ACTIEPRIJS (vorige prijs: 27,95 euro)
 
70min.
Plomp digital video
 
 

 

 
Nederland staat bekend om het land met de meeste weidevogels van Europa. Dit kan ook haast niet anders met al onze prachtige weilanden en buitendijkse schorren en kwelders en uiterwaarden.
Met 19 getoonde soorten is dit overzicht een van de meest complete die er verkrijgbaar is. Naast de echte weidevogels als Grutto, Kievit, Tureluur en Scholekster treft u op deze film ook een tweetal zwaluwen, een tweetal kwikstaarten en drie eendensoorten aan. Deze uitgave is voorzien van prachtige beelden met veel close ups, veel vogelgeluiden en duidelijk Nederlands ingesproken commentaar. Per soort wordt er veel aandacht besteed aan de herkenning van de verschillende weidevogels. Daarnaast wordt er ingegaan op het voorkomen in Nederland en wordt er verteld over bijzonderheden rondom de soort.
 
De soorten die op deze dvd te vinden zijn:
Veldleeuwerik, Patrijs, Boerenzwaluw, Huiszwaluw, Zwarte Stern, Zomertaling, Slobeend, Kuifeend, Wilde Eend, Kievit, Grutto, Tureluur, Scholekster, Kemphaan, Watersnip, Wulp, Graspieper, Gele Kwikstaart en Witte Kwikstaart.

Gerelateerde producten: