Telescoop - Kite SP-82 ED
Telescoop - Kite SP-82 ED

Telescoop - Kite SP-82 ED

Art.nr. 00626
€1.209,00
(Ledenprijs: 1088,10)
Technische fiche: 

Dit product wordt enkel online verkocht en niet in onze winkel te Sint-Niklaas.
 
Specificaties
 
Objectiefdiameter: 82mm
 
Lengte: 330mm
Gewicht: 1537g
 
 
 

Met de SP-82 ED brengt KITE een telescoop voor zij die niet wensen te investeren in het absoluut beste materiaal zoals de KSP 80 HD, maar toch nog niet genoeg tevredenheid vinden bij de SP-80 ED. De SP-82 ED brengt het beste uit beide werelden samen. De verbluffende prestaties van het optisch ED systeem uiten zich in een hoge lichtsterkte en briljante kleurreproductie over het hele zoombereik, met een minimum verlies aan veldbreedte en beeldhelderheid bij het zoomen.
Ondanks het feit dat deze telescoop met zijn optische kwaliteit zeer dicht aanleunt tegen het huidige topsegment, heeft KITE er van bij het begin naar gestreefd de prijs van deze telescoop veel toegankelijker te maken dan die van de instrumenten in dit topsegment. Het resultaat is er, en niet verwonderlijk wordt de SP-82 ED internationaal genoemd als dé beste keus van het moment wanneer men rekening houdt met de verhouding prijs/kwaliteit/garantie.
Voor de SP-ED 82 zijn 2 oculairen leverbaar, het innovatieve 25-50x zoom-breedhoek oculair en de 20-60x zoom. Deze dienen afzonderlijk aangekocht te worden.