Verrekijker - Kite Collibri 10x25

Verrekijker - Kite Collibri 10x25

Art.nr. 00546
€590,00
(Ledenprijs: 531,00)
Technische fiche: 
 
Dit product wordt enkel online verkocht en niet in onze winkel te Sint-Niklaas.
 
Specificaties
 
Vergroting: 10x
Objectiefdiameter: 25mm
Uittredepupil: 2.51mm
Min. scherpstelling: 2,4m
 
Gezichtsveld op 1000m: 105m
Eye relief: 15mm
Hoogte: 117mm
Breedte: 104-63mm
Gewicht: 340g
 
 
 
 
 
 

De Collibri biedt het hoogste vermogen dat men zou kunnen verwachten van een professionele compacte dakkant verrekijker. Ook gekend als de mini Bonelli, deelt de Collibri diens optische technologie en ontwerp.
Voor deze modellen werden de coatings geperfectioneerd naar een nog hoger niveau. In combinatie met onze beste lens constructies, resulteert dit in zeer natuurlijke kleurweergave en optimale beeldscherpte.
De Collibri is niet het lichtste model van de top-compacts die vandaag op de markt zijn, maar dit is absoluut geen nadeel voor de gebruiker van deze verrekijker. De okulair lenzen en prismas van de Collibri zijn beduidend groter, dan deze die traditioneel gebruikt worden voor verrekijkers in dit segment. Dit laat deze verrekijker toe een ongeëvenaarde veldbreedte te tonen die scherp is tot op de rand, en de gebruiker van een subliem comfort te laten genieten. De 20mm diameter okulairen geven u immers de indruk en het comfort van een grote dakkant verrekijker, terwijl u met een compact model aan het werk bent.