Ik hernieuw graag mijn lidmaatschap

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 26,00

Geen Vogelbescherming Vlaanderen zonder onze leden. We verwelkomen jou heel graag terug in onze favoriete club.  

Als lid van Vogelbescherming Vlaanderen krijg je …. 

  • Onze maximale inzet om wilde dieren te laten floreren. Via campagnes, acties, punten op de beleidsagenda en juridische interventies.  

  • 4 keer per jaar ons magazine Mens & Vogel. In je brievenbus of mailbox, jij kiest of je voor print of digitaal gaat (zet je keuze in het veld 'opmerkingen').

  • Digitale informatiebrochures over de bijvoorbeeld de huismus en 12 tips voor een biodiverse tuin. Download ze via onze website of schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox. 

  • Ledenkorting bij geselecteerde partners zoals Vivara, Lannoo uitgeverij, Swarovski en Ray en Jules. We zijn volop in gesprek om dit lijstje aan te vullen voor jou. Bij jouw welkomstpakketje ontvang je alle kortingscodes voor de komende maanden.

Als lid van Vogelbescherming Vlaanderen steun je ook de opvangcentra voor wilde dieren (VOC’s). Via collega Karlijn krijgen de VOC’s van ons immers alle mogelijke steun op inhoudelijk en praktisch vlak. En je steunt de Kerkuilwerkgroep via de jaarlijkse financiële bijdrage die ze van ons ontvangen. Wil je graag lid worden van een VOC of de Kerkuilwerkgroep? Je vindt alle rechtstreekse links op onze website.  

Verleng je lidmaatschap

Je blijft lid voor 26€ per jaar. Dat kan op eender welk moment voor de komende 12 maanden.  

Woon je in het buitenland? Ook dan ben je als lid welkom. We bezorgen je de Mens & Vogel heel graag digitaal. Liever op papier? Voor 18.5€ per jaar – de werkelijke kost van verzending - sturen we hem op naar een andere EU-lidstaat. Contacteer ons hiervoor. 

Geef eens een lidmaatschap cadeau 

Waarom ook niet eens een origineel cadeau geven aan een vriend, familielid, collega of buur? Kies in onze webshop voor de optie cadeaubon.

Dankjewel om lid te zijn van Vogelbescherming Vlaanderen! 

© 2019 - 2023 Vogelbescherming Vlaanderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel